Charitatívna dražba vín - Legátstvo Bratislava

Uverejňené: Oct 17, 2024

Videné: 5

Kategórie: Oznamy

Salve vini,

Nasledujúcim dovoľujem si postúpiť Vám informáciu a pár fotografií o uskutočnenej , plánovanej akcii v zmysle kalendáru EVIRS na rok 2024 – aj keď s neskorším termínom , Charitatívnej dražby vín členov EVIRS a priateľov.

Za krásneho a priaznivého  počasia,  v sobotu 12.10.2024 , sa zúčastnili  v Artvinotéke vínnej záhrade na Kramároch – ako obyčajne –  stáli a verní členovia, Bratislavského legátstva .

Do dražby boli zaradené raritné vína poskytnuté  od našich členov a vinárov,  pričom hlavnou myšlienkou bolo prispieť na dobrú vec a síce poskytnutie  – odovzdanie finančného daru  pre nasledovnú nadáciu:

Nadácia Šťastné srdcia - nezisková organizácia

Nadácia Šťastné srdcia vznikla pri Oddelení detskej kardiochirurgie Detského kardiocentra pre pomoc deťom s chorými srdiečkami.

S radosťou môžem konštatovať, že napriek nízkej osobnej  účasti členov a taktiež  zanedbateľnému počtu zakúpených vstupeniek cez Systém GoOut, sa nám podarilo vydražiť sumu 2.000.- EUR.

Následne sme prejavili úctu vínku ochutnávkou rôznych raritných vín a skvelému pohosteniu. Všetci prítomní sa zhodli na tom, že táto charitatívna akcia má zmysel a budeme pokračovať v tradícii aj budúci rok.

Ďakujem všetkým zúčastneným a prispievateľom a teším sa na stretnutie pri odovzdávaní vydraženej sumy zástupcom nadácie.

O termíne a mieste odovzdávania Vás budeme včas informovať.

S pozdravom

Laco Hubenák

Legát Bratislava