Zasadnutie konzulátu Slovensko a krst Atlasu EVIRS

Uverejňené: Jun 24, 2024

Videné: 195

Kategórie: Oznamy , Archív podujati

Zasadnutie konzulátu Slovensko - EVIRS

Dňa 21. júna 2024 o 16:00 hod. sa v Malokarpatskom múzeu v Pezinku uskutočnilo zasadnutie konzulátu Slovensko - EVIRS, na ktorom sa zišli významní predstavitelia, aby sa zúčastnili na dôležitých aktivitách a rokovaniach.

Program začal krstom Atlasu SK, kde bol oficiálne predstavený a pokrstený nový atlas Slovenskej republiky. Po tejto významnej udalosti nasledovalo slávnostné otvorenie rytierskej kompozície, ktorá bola predstavená v priestoroch Malokarpatského múzea, čím obohatila kultúrnu ponuku múzea.

Ďalším dôležitým bodom programu bolo podpísanie Dohody o spolupráci medzi Slovenským a Českým konzulátom, čo posilnilo medzinárodné vzťahy a spoluprácu medzi týmito krajinami. Na záver zasadnutia prebehli rôzne diskusie a ďalšie témy podľa programu.

Občerstvenie na podujatí zabezpečil Prokonzul Jaroslav Plunár a víno a nápoje boli v réžii vedúceho Legátstva Pezinok, Petra Valacha.

Zasadnutie bolo významnou udalosťou, ktorá prispela k posilneniu medzinárodnej spolupráce a priblíženiu kultúrneho dedičstva Slovenska.